Tidningarna Vi i Väsby och Vi i Sollentuna ingår i Direktpress-kedjan med totalt 24 lokaltidningar i Storstockholm, Mälardalen och Göteborg. Den sammanlagda upplagan ligger på över 900 000 exemplar. Direktpress-tidningarna i Stockholm Norrort har en total upplaga på ca 90 000 exemplar. Tidningen Norra Sidan kommer ut i Spånga-Kista (Kista-Rinkeby samt Spånga-Tensta stadsdelsområden), Vi i Väsby i Upplands Väsby kommun och Vi i Sollentuna i Sollentuna kommun. Tidningarna är opartiska och oberoende och står fria från all påverkan utanför det journalistiska uppdraget.

Just nu söker vi en junior Mediasäljare som du kan läsa mer om och söka på vår hemsida. Senare under sommaren/hösten kommer vi även att hjälpa till att hitta mer seniora förmågor så om du är intresserad håll utkik när tjänsterna läggs ut.