Hyr en engagerad student som pluggar på förskollärar- eller lärarprogrammet – och få en kvalificerad medarbetare när ordinarie personal är sjuk eller ledig. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda kvalité därför pluggar alla våra vikarier på universitet/högskola eller är precis färdiga förskollärare/lärare.

Vi erbjuder vikarier för kortare eller längre uppdrag. Våra medarbetare har alla ett gemensamt, de pluggar på förskollärar- eller lärarprogrammet. Vi vet hur viktigt det är att du får en bra vikarie när din personal inte är på plats. Våra studenter är unga tjejer och några få killar som har ett brinnande intresse för barn och deras utveckling och kan ställa upp med kort varsel.

Kanske har du svårt att rekrytera legitimerade förskollärare eller lärare? Här försöker vi tänka långsiktigt vilket kan innebära att om du hyr in en studentvikarie någon eller några dagar i veckan under studentens utbildning så kan det vara en utmärkt väg att lära känna varandra och kanske leder det till att han/hon blir din nya medarbetare.

Du kan boka våra vikarier via telefon, sms eller mejl. Vi har inga fasta tider utan tar hand om din bokning snarast möjligt.

Eva Jansson 072-536 38 80 eva.jansson@precator.se
Viveka Edéus 072-536 38 81 vivecka.edeus@precator.se