Praktik hjälper dig att få in en fot i arbetslivet

Vi på Precator tycker att det är viktigt att bidra till att lösa en av Sveriges största utmaningar – introducera unga människor på arbetsmarknaden.

Pluggar du eller är du färdigutbildad med examen från universitet, högskola eller någon eftergymnasial yrkesutbildning och vill ha en praktikplats på tre till sex månader kopplar vi ihop dig med en erfaren konsult som stödjer och vägleder dig under praktiktiden.

Vi ser till att du som praktikant får en meningsfull och utvecklande praktiktid tillsammans med din mentor. Tillsammans med arbetsplatsen och vår konsult upprättar vi en kravspecifikation för att säkerställa att din praktikplats motsvarar din utbildning och kompetens därefter genomför vi en intervju med dig.

Genom praktik får du arbetslivserfarenhet inom det område du pluggat, kontaker och referenser samt möjlighet att bygga på ditt CV och i bästa fall kan praktiken leda till att du blir anställd på företaget du praktiserar.
Lägg in dig i vår kandidatbank för att finnas tillgänglig för praktikjobb. Det gör du enklast genom att registrera ditt CV under lediga jobb och aktuella tjänster