Konsult + Praktikant

Vi på Precator tycker att det är viktigt att bidra till att lösa en av Sveriges största utmaningar – att ta tillvara erfaren kompetens och samtidigt introducera unga tjejer och killar på arbetsmarknaden. Vi har tillgång till professionella konsulter med lång arbetslivserfarenhet inom en rad olika branscher. Vi tror att vårt unika koncept, hyr en erfaren konsult med möjlighet att få en praktikant på köpet, är ett steg i rätt riktning.

Våra erfarna konsulter kan du hyra vid till exempel sjukdom, semestrar, föräldraledighet, arbetstoppar, projekt eller vid förändringsarbete, för både kortare eller längre tid, alltifrån enstaka timmar upp till heltid.

För att förtydliga betyder det att då du hyr in en erfaren konsult från Precator erbjuds du också en praktikant om du vill.

Våra praktikanter är studenter eller färdigutbildade från universitet, högskolor eller eftergymnasiala yrkesutbildningar och de genomgår samma rekryteringsprocess som våra erfarna konsulter.

Under praktiktiden fungerar konsulten som en mentor för praktikanten och praktikanten blir ett extra tillskott av ny kunskap och arbetskraft till din verksamhet. Praktiktiden är ofta tre månader, men möjlighet till andra upplägg finns.